Rondaan Bygg
för ditt hem eller fritidshus
Navigation Bar
+46 70 636 69 22  Mån - Fre: 8:00 - 17:00
Gustavsfors 163 - 68391 Hagfors
Rondaan Bygg, din allround företag

Rondaan BYGG erbjuder professionellt och kompetenta efterbehandlingsarbete i och runt huset. Vi garanterar god kvalitet och bra samråd för alla dina jobb. När du letar efter ett företag har du kommit till rätt ställe. Vi tillhandahåller olika arbetstillfällen som renovering och nybyggnation av sanitets och kakelarbeten. Vi tycker att det är viktigt att diskutera dina planer i detalj och hjälpa dig med designen. Har du redan förberett designen? Tillsammans med dig tittar vi på förbättringsområden och söker sedan efter de nödvändiga materialen. Eftersom vi vill försäkra dig om den allra bästa kvaliteten som en handyman, ger vi ett helt årsgaranti på vårt arbete.

Theme by PeterRondaanPhotografics
Installera

För ersättning, nybyggnation eller renovering av dina sanitära anläggningar, erbjuder Rondaan Bygg en optimal installation. Jag diskuterar gärna möjligheterna med dig och skräddarsyr designen tillsammans med dig. Mitt företag står för god kvalitet och den bästa servicen.
Renovering

Ge ett nytt utseende på ditt badrum eller toalett? Att växla hela sanitetsgods är inte alltid nödvändigt. Du kan gå till Rondaan Bygg för renoveringen. Oavsett om det är renovering av ett badrum eller reparation av en toalett, är det möjligt för mig. Jag skulle vilja titta med dig för en ny dusch, ett nytt bad eller nya badrumsplattor, men jag kan naturligtvis renovera hela badrummet. Jag ger ett helt årsgaranti på alla våra aktiviteter. Alla priser är i samråd.
Nybyggnad

Letar du efter ett byggföretag för att installera sanitära produkter? Jag specialiserar mig bland annat på att installera nya badrum. Jag skulle vilja att du ska känna så mycket hemma som möjligt och att ditt badrum uppfyller alla dina behov. Innan vi bygger badrummet ser jag med dig till nödvändiga material och designen. Med den nya byggnaden är ditt badrum garanterat att vara juvelen i huset.